Onze vereniging bestaat al vanaf 1894 en heeft daarmee al een respectabele leeftijd bereikt. Ondanks deze leeftijd is de vereniging nog springlevend en houdt ze de dubbele doelstelling in ere: muziek maken op een hoog niveau en bijdragen aan evenementen in Geulle. De bijdragen aan de gemeenschap zijn velerlei. Er worden elk jaar speciale concerten gegeven. Daarnaast wordt deelgenomen aan carnavalsoptochten, kerkelijke vieringen zoals de Eerste H. Communie, serenades en speciale festiviteiten.

Het uitgebreide programma zou niet mogelijk zijn zonder de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning door sponsors en donateurs. Zij allen maken het mogelijk dat dirigent en leden van harmonie, drumband en leerlingenorkest zich kunnen concentreren op het maken van goede muziek. Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze virtuele wereld en mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Onze dank gaat uit naar onze begunstiger: Assurantiekantoor Louwet

index

 

U vindt ons ook op facebook.

De jeugdopleiding van Harmonie St. Caecilia Geulle is één van de pijlers, zo niet het fundament, van de vereniging. Harmonie St. Caecilia zet zich in om op een zo (financieel) laagdrempelige manier een goede muziekopleiding aan haar leden aan te bieden. Om dit mede te bekostigen vindt ieder jaar een loterij plaats. De loten worden in Geulle deur-aan-deur verkocht door leden van de jeugdopleiding of sympathisanten van maandag 19 augustus tot en met zaterdag 31 augustus. De loten kosten € 2,00 per stuk. Te winnen valt een eerste prijs van 100,00 euro. De tweede prijs bedraagt 75,00 euro. 50 euro wordt gewonnen als u de derde prijs heeft. De 4e t/m 6e prijs ontvangen 25,00 euro. De trekking van de loterij vindt plaats op zondag 8 september door de voorzitter.

Dank gaat uit naar Assurantiekantoor Louwet voor de sponsoring van de loten.

Met de aankoop van een lot steunt u dus onze jeugdopleiding. In onze opleiding staat het positief "samen muziek maken" centraal. Heeft u of uw kind interesse in muziek maken, kom dan een keer oriënterend langs op een repetitie of bij een activiteit om de sfeer te proeven. We vertellen u graag over de mogelijkheden. Ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geven we u graag nadere informatie.

2019 06 19 POSTER ZOMERCONCERT 7 JULI 2019 849x1200Op zondag 7 juli sluiten alle geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle het eerste deel van het muzikale jaar af met een 'easy-listening' zomerconcert in verzorgingshuis Ave Maria. Een bijzonder halfjaar met als hoogtepunt de feestelijkheden ter gelegenheid van ons 125-jarige bestaan. Het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest brengen in een ontspannen sfeer makkelijk in het gehoor liggende stukken. Het zomerconcert sluit traditioneel af met een aantal muziekstukken waar iedereen aan meespeelt.

We hopen u graag op 7 juli om14.30 uur te begroeten in verzorgingshuis Ave Maria. Het zomerconcert is de één na laatste verenigingsactiviteit voor de vakantie. De vakantie van Harmonie St. Caecilia Geulle duurt tot en met zaterdag 17 augustus. De laatste activiteit betreft de verenigingsbarbecue die na het zomerconcert plaatsvindt.

We wensen u een fijne ontspannen vakantieperiode.

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni vond de jaarlijkse donateurskaartenactie van Harmonie St. Caecilia Geulle plaats. Harmonie St. Caecilia Geulle wil alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Met uw bijdrage verlenen we onder andere medewerking aan activiteiten in Geulle, enthousiasmeren we kinderen en jongeren voor muziek, leiden we nieuwe leden op, kopen en onderhouden we instrumenten en repeteren het leerlingenorkest, het slagwerkensemble en het harmonieorkest wekelijks. Nagenoeg alle uitvoeringen zijn zonder entree zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Opluisteren processies en zomerconcert 7 juli Ave Maria.

De eerst volgende uitvoeringen van het harmonieorkest betreft het opluisteren van de processies op 23 en 30 juni. Op zondag 7 juli sluiten alle geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle het eerste deel van het jaar af met een 'easy-listening' zomerconcert in verzorgingshuis Ave Maria.

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni vindt de jaarlijkse donateurskaartenactie van Harmonie St. Caecilia Geulle plaats.

donateur
Een financiële actie die in het leven is geroepen om een bijdrage te vragen voor de activiteiten die Harmonie St. Caecilia voor de Geulse gemeenschap doet. Het lijkt heel gewoon: de Sinterklaasoptocht, het jeugdcarnaval, de carnavalsoptocht, participeren in de kunstroute Kunst Kleurt je Leven, de beide processies, het zomerconcert en andere dorpsactiviteiten, de harmonie is er graag bij.

Activiteiten waar wij ook graag in de toekomst onze medewerking aan blijven verlenen. Om hiervoor te zorgen enthousiasmeren we kinderen en jongeren voor muziek, leiden we nieuwe leden op, kopen en onderhouden we instrumenten en repeteren het leerlingenorkest, het slagwerkensemble en het harmonieorkest wekelijks. Nagenoeg alle uitvoeringen zijn zonder entree zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Door voor € 2,50 per stuk één of meerdere donateurskaarten te kopen draagt u een belangrijk steentje bij aan deze activiteiten. Als een van onze leden bij u aan de deur komt om te vragen of u ons ook in 2019 wilt steunen, hopen we op een positief antwoord.

Voor nadere informatie over ons jubileumweekend verwijzen we u naar onze speciale website

www.125harmoniegeulle.nl

We hopen u graag te begroeten op 10, 11 of 12 mei!

feestweekend

potgrondEen grijze natte winter loopt op z'n einde. De eerste welkome zonnestralen hebben we al ontvangen. De lentekriepels beginnen te komen. Een inventariserende blik op tuin en terras heeft al plaatsgevonden. In uw hoofd heeft u al een werklijstje gemaakt wat er gedaan moet worden om op een voorjaarsdag met een windstille 22 graden, blauwe lucht en zon, fijn van uw tuin te kunnen genieten. Het werklijstje begint bij het begin: goede potgrond!

Harmonie St. Caecilia zorgt er voor dat deze actie gemakkelijk doorgestreept kan worden, want ook dit jaar biedt ze kwalitatief zeer goede potgrond aan. Op zaterdag 9 maart vanaf 9.30 uur belt een groot aantal vrijwilligers van Harmonie St. Caecilia Geulle aan bij alle huizen in Geulle om deze kwaliteitspotgrond te verkopen. De prijs bedraagt slechts € 4,50 per zak van 50 liter.

Als u op zaterdag 9 maart niet thuis bent en u toch graag één of meerdere zakken potgrond wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen. De contactpersonen hiervoor zijn de heer Wim Smeets telefoon 043-3648131 en de heer John Zeegers telefoon 043-3641935 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De potgrond wordt dan op een ander tijdstip geleverd.

Op zondag 18 november valt Harmonie St. Caecilia weer de eer te beurt om de Goedheiligman muzikaal te mogen verwelkomen in Geulle. Sint en zijn pieten worden om 13.30 uur aan de brug over het kanaal verwacht. Harmonie St. Caecilia zal de intocht met passende muziek omlijsten.

Kleurplaat Sinterklaas