Het leerlingenorkest staat onder leiding van Bart van den Hof (1980). Bart Van den Hof (1980) begon zijn muzikale loopbaan bij harmonie St. Caeclia in Geulle. Na het VWO studeerde hij klarinet aan het conservatorium van Maastricht bij de docenten Jan Cober, Léon Bosch en Arno Piters. Deze studie sloot hij af met de diploma's uitvoerend en docerend musicus. Bart is als solo klarinettist verbonden aan o.a. provinciaal symfonisch blaasorkest Symphonic Impulse, ArkA symfonie orkest Maastricht, het Antwerps begeleidingsorkest en natuurlijk harmonie St. Caecilia Geulle. Bart voerde soloconcerten uit met harmonie- en symfonieorkesten en gaf diverse solo- en kamermuziekrecitals. Als docent heeft hij een volwaardige lespraktijk, waarin hij de klarinetopleiding voor een viertal muziekverenigingen verzorgt.