Onze vereniging bestaat al vanaf 1894 en heeft daarmee al een respectabele leeftijd bereikt. Ondanks deze leeftijd is de vereniging nog springlevend en houdt ze de dubbele doelstelling in ere: muziek maken op een hoog niveau en bijdragen aan evenementen in Geulle. De bijdragen aan de gemeenschap zijn velerlei. Er worden elk jaar speciale concerten gegeven. Daarnaast wordt deelgenomen aan carnavalsoptochten, kerkelijke vieringen zoals de Eerste H. Communie, serenades en speciale festiviteiten.

Het uitgebreide programma zou niet mogelijk zijn zonder de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning door sponsors en donateurs. Zij allen maken het mogelijk dat dirigent en leden van harmonie, drumband en leerlingenorkest zich kunnen concentreren op het maken van goede muziek. Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze virtuele wereld en mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Onze dank gaat uit naar onze begunstiger: Assurantiekantoor Louwet

index

 

U vindt ons ook op facebook.

Soms voel je van te voren dat een avond bijzonder gaat worden. Als de voortekenen niet bedriegen dan wordt zaterdagavond 9 november zo'n avond. Op deze avond organiseert de 125 jarige Harmonie St. Caecilia uit Geulle een dinerconcert in het Maaslandcentrum in Elsloo. De mix van goed eten, fijn gezelschap, prachtige (meerstemmige) zang door zangers en zangeressen uit het Kopzorgen muziektheater en de klanken van het harmonieorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle, belooft veel goeds. Het dinerconcert heeft 75 jaar bevrijding als thema.

De kosten bedragen € 32,50 per persoon, waarvoor u een 4 gangendiner en mooie muziek krijgt aangeboden. Deelname is mogelijk door inschrijving via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonische via Finy Bouwens 043-3646513. De uiterste datum van inschrijven is 22 oktober.

We nodigen u vriendelijk uit om dit dinerconcert met ons te komen beleven.