Soms voel je van te voren dat een avond bijzonder gaat worden. Als de voortekenen niet bedriegen dan wordt zaterdagavond 9 november zo'n avond. Op deze avond organiseert de 125 jarige Harmonie St. Caecilia uit Geulle een dinerconcert in het Maaslandcentrum in Elsloo. De mix van goed eten, fijn gezelschap, prachtige (meerstemmige) zang door zangers en zangeressen uit het Kopzorgen muziektheater en de klanken van het harmonieorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle, belooft veel goeds. Het dinerconcert heeft 75 jaar bevrijding als thema.

De kosten bedragen € 32,50 per persoon, waarvoor u een 4 gangendiner en mooie muziek krijgt aangeboden. Deelname is mogelijk door inschrijving via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonische via Finy Bouwens 043-3646513. De uiterste datum van inschrijven is 22 oktober.

We nodigen u vriendelijk uit om dit dinerconcert met ons te komen beleven.