Onze vereniging bestaat al vanaf 1894 en heeft daarmee al een respectabele leeftijd bereikt. Ondanks deze leeftijd is de vereniging nog springlevend en houdt ze de dubbele doelstelling in ere: muziek maken op een hoog niveau en bijdragen aan evenementen in Geulle. De bijdragen aan de gemeenschap zijn velerlei. Er worden elk jaar speciale concerten gegeven. Daarnaast wordt deelgenomen aan carnavalsoptochten, kerkelijke vieringen zoals de Eerste H. Communie, serenades en speciale festiviteiten.

Het uitgebreide programma zou niet mogelijk zijn zonder de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning door sponsors en donateurs. Zij allen maken het mogelijk dat dirigent en leden van harmonie, drumband en leerlingenorkest zich kunnen concentreren op het maken van goede muziek. Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze virtuele wereld en mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Onze dank gaat uit naar onze begunstiger: Assurantiekantoor Louwet

index

 

U vindt ons ook op facebook.

Zondagochtend 8 september 2019 heeft de trekking van de loterij ten bate van de leerlingenopleiding plaatsgevonden. Voorzitter Ger Roumans - geassisteerd door meerdere aanwezigen – verrichtte de trekking van de loterij. De uitslag is – onder voorbehoud van eventuele typefouten – als volgt:

1e prijs € 100,00 op lotnummer 0357, 2e prijs € 75,00 op lotnummer 0472, 3e prijs € 50,00 op lotnummer 0286, 4e prijs € 25,00 op lotnummer 0799, 5e prijs € 25,00 op lotnummer 0916, 6e prijs € 25,00 op lotnummer 0032.

Getracht wordt de winnaars persoonlijk te informeren. Dank aan iedereen die een lot gekocht heeft, Assurantiekantoor Louwet RegioBank voor de sponsoring en last-but-not-least de verkopers die deur voor deur de loten enthousiast aan de man of vrouw hebben gebracht: dank!.