Zondagochtend 8 september 2019 heeft de trekking van de loterij ten bate van de leerlingenopleiding plaatsgevonden. Voorzitter Ger Roumans - geassisteerd door meerdere aanwezigen – verrichtte de trekking van de loterij. De uitslag is – onder voorbehoud van eventuele typefouten – als volgt:

1e prijs € 100,00 op lotnummer 0357, 2e prijs € 75,00 op lotnummer 0472, 3e prijs € 50,00 op lotnummer 0286, 4e prijs € 25,00 op lotnummer 0799, 5e prijs € 25,00 op lotnummer 0916, 6e prijs € 25,00 op lotnummer 0032.

Getracht wordt de winnaars persoonlijk te informeren. Dank aan iedereen die een lot gekocht heeft, Assurantiekantoor Louwet RegioBank voor de sponsoring en last-but-not-least de verkopers die deur voor deur de loten enthousiast aan de man of vrouw hebben gebracht: dank!.