De jeugdopleiding van Harmonie St. Caecilia Geulle is één van de pijlers, zo niet het fundament, van de vereniging. Harmonie St. Caecilia zet zich in om op een zo (financieel) laagdrempelige manier een goede muziekopleiding aan haar leden aan te bieden. Om dit mede te bekostigen vindt ieder jaar een loterij plaats. De loten worden in Geulle deur-aan-deur verkocht door leden van de jeugdopleiding of sympathisanten van maandag 19 augustus tot en met zaterdag 31 augustus. De loten kosten € 2,00 per stuk. Te winnen valt een eerste prijs van 100,00 euro. De tweede prijs bedraagt 75,00 euro. 50 euro wordt gewonnen als u de derde prijs heeft. De 4e t/m 6e prijs ontvangen 25,00 euro. De trekking van de loterij vindt plaats op zondag 8 september door de voorzitter.

Dank gaat uit naar Assurantiekantoor Louwet voor de sponsoring van de loten.

Met de aankoop van een lot steunt u dus onze jeugdopleiding. In onze opleiding staat het positief "samen muziek maken" centraal. Heeft u of uw kind interesse in muziek maken, kom dan een keer oriënterend langs op een repetitie of bij een activiteit om de sfeer te proeven. We vertellen u graag over de mogelijkheden. Ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geven we u graag nadere informatie.