Onze vereniging bestaat al vanaf 1894 en heeft daarmee al een respectabele leeftijd bereikt. Ondanks deze leeftijd is de vereniging nog springlevend en houdt ze de dubbele doelstelling in ere: muziek maken op een hoog niveau en bijdragen aan evenementen in Geulle. De bijdragen aan de gemeenschap zijn velerlei. Er worden elk jaar speciale concerten gegeven. Daarnaast wordt deelgenomen aan carnavalsoptochten, kerkelijke vieringen zoals de Eerste H. Communie, serenades en speciale festiviteiten.

Het uitgebreide programma zou niet mogelijk zijn zonder de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning door sponsors en donateurs. Zij allen maken het mogelijk dat dirigent en leden van harmonie, drumband en leerlingenorkest zich kunnen concentreren op het maken van goede muziek. Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze virtuele wereld en mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Onze dank gaat uit naar onze begunstiger: Assurantiekantoor Louwet

index

 

U vindt ons ook op facebook.

2019 06 19 POSTER ZOMERCONCERT 7 JULI 2019 849x1200Op zondag 7 juli sluiten alle geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle het eerste deel van het muzikale jaar af met een 'easy-listening' zomerconcert in verzorgingshuis Ave Maria. Een bijzonder halfjaar met als hoogtepunt de feestelijkheden ter gelegenheid van ons 125-jarige bestaan. Het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest brengen in een ontspannen sfeer makkelijk in het gehoor liggende stukken. Het zomerconcert sluit traditioneel af met een aantal muziekstukken waar iedereen aan meespeelt.

We hopen u graag op 7 juli om14.30 uur te begroeten in verzorgingshuis Ave Maria. Het zomerconcert is de één na laatste verenigingsactiviteit voor de vakantie. De vakantie van Harmonie St. Caecilia Geulle duurt tot en met zaterdag 17 augustus. De laatste activiteit betreft de verenigingsbarbecue die na het zomerconcert plaatsvindt.

We wensen u een fijne ontspannen vakantieperiode.