2019 06 19 POSTER ZOMERCONCERT 7 JULI 2019 849x1200Op zondag 7 juli sluiten alle geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle het eerste deel van het muzikale jaar af met een 'easy-listening' zomerconcert in verzorgingshuis Ave Maria. Een bijzonder halfjaar met als hoogtepunt de feestelijkheden ter gelegenheid van ons 125-jarige bestaan. Het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest brengen in een ontspannen sfeer makkelijk in het gehoor liggende stukken. Het zomerconcert sluit traditioneel af met een aantal muziekstukken waar iedereen aan meespeelt.

We hopen u graag op 7 juli om14.30 uur te begroeten in verzorgingshuis Ave Maria. Het zomerconcert is de één na laatste verenigingsactiviteit voor de vakantie. De vakantie van Harmonie St. Caecilia Geulle duurt tot en met zaterdag 17 augustus. De laatste activiteit betreft de verenigingsbarbecue die na het zomerconcert plaatsvindt.

We wensen u een fijne ontspannen vakantieperiode.