Onze vereniging bestaat al vanaf 1894 en heeft daarmee al een respectabele leeftijd bereikt. Ondanks deze leeftijd is de vereniging nog springlevend en houdt ze de dubbele doelstelling in ere: muziek maken op een hoog niveau en bijdragen aan evenementen in Geulle. De bijdragen aan de gemeenschap zijn velerlei. Er worden elk jaar speciale concerten gegeven. Daarnaast wordt deelgenomen aan carnavalsoptochten, kerkelijke vieringen zoals de Eerste H. Communie, serenades en speciale festiviteiten.

Het uitgebreide programma zou niet mogelijk zijn zonder de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning door sponsors en donateurs. Zij allen maken het mogelijk dat dirigent en leden van harmonie, drumband en leerlingenorkest zich kunnen concentreren op het maken van goede muziek. Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze virtuele wereld en mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Onze dank gaat uit naar onze begunstiger: Assurantiekantoor Louwet

index

 

U vindt ons ook op facebook.

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni vond de jaarlijkse donateurskaartenactie van Harmonie St. Caecilia Geulle plaats. Harmonie St. Caecilia Geulle wil alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Met uw bijdrage verlenen we onder andere medewerking aan activiteiten in Geulle, enthousiasmeren we kinderen en jongeren voor muziek, leiden we nieuwe leden op, kopen en onderhouden we instrumenten en repeteren het leerlingenorkest, het slagwerkensemble en het harmonieorkest wekelijks. Nagenoeg alle uitvoeringen zijn zonder entree zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Opluisteren processies en zomerconcert 7 juli Ave Maria.

De eerst volgende uitvoeringen van het harmonieorkest betreft het opluisteren van de processies op 23 en 30 juni. Op zondag 7 juli sluiten alle geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle het eerste deel van het jaar af met een 'easy-listening' zomerconcert in verzorgingshuis Ave Maria.