Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni vond de jaarlijkse donateurskaartenactie van Harmonie St. Caecilia Geulle plaats. Harmonie St. Caecilia Geulle wil alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Met uw bijdrage verlenen we onder andere medewerking aan activiteiten in Geulle, enthousiasmeren we kinderen en jongeren voor muziek, leiden we nieuwe leden op, kopen en onderhouden we instrumenten en repeteren het leerlingenorkest, het slagwerkensemble en het harmonieorkest wekelijks. Nagenoeg alle uitvoeringen zijn zonder entree zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Opluisteren processies en zomerconcert 7 juli Ave Maria.

De eerst volgende uitvoeringen van het harmonieorkest betreft het opluisteren van de processies op 23 en 30 juni. Op zondag 7 juli sluiten alle geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle het eerste deel van het jaar af met een 'easy-listening' zomerconcert in verzorgingshuis Ave Maria.