Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni vindt de jaarlijkse donateurskaartenactie van Harmonie St. Caecilia Geulle plaats.

donateur
Een financiële actie die in het leven is geroepen om een bijdrage te vragen voor de activiteiten die Harmonie St. Caecilia voor de Geulse gemeenschap doet. Het lijkt heel gewoon: de Sinterklaasoptocht, het jeugdcarnaval, de carnavalsoptocht, participeren in de kunstroute Kunst Kleurt je Leven, de beide processies, het zomerconcert en andere dorpsactiviteiten, de harmonie is er graag bij.

Activiteiten waar wij ook graag in de toekomst onze medewerking aan blijven verlenen. Om hiervoor te zorgen enthousiasmeren we kinderen en jongeren voor muziek, leiden we nieuwe leden op, kopen en onderhouden we instrumenten en repeteren het leerlingenorkest, het slagwerkensemble en het harmonieorkest wekelijks. Nagenoeg alle uitvoeringen zijn zonder entree zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Door voor € 2,50 per stuk één of meerdere donateurskaarten te kopen draagt u een belangrijk steentje bij aan deze activiteiten. Als een van onze leden bij u aan de deur komt om te vragen of u ons ook in 2019 wilt steunen, hopen we op een positief antwoord.