potgrondEen grijze natte winter loopt op z'n einde. De eerste welkome zonnestralen hebben we al ontvangen. De lentekriepels beginnen te komen. Een inventariserende blik op tuin en terras heeft al plaatsgevonden. In uw hoofd heeft u al een werklijstje gemaakt wat er gedaan moet worden om op een voorjaarsdag met een windstille 22 graden, blauwe lucht en zon, fijn van uw tuin te kunnen genieten. Het werklijstje begint bij het begin: goede potgrond!

Harmonie St. Caecilia zorgt er voor dat deze actie gemakkelijk doorgestreept kan worden, want ook dit jaar biedt ze kwalitatief zeer goede potgrond aan. Op zaterdag 9 maart vanaf 9.30 uur belt een groot aantal vrijwilligers van Harmonie St. Caecilia Geulle aan bij alle huizen in Geulle om deze kwaliteitspotgrond te verkopen. De prijs bedraagt slechts € 4,50 per zak van 50 liter.

Als u op zaterdag 9 maart niet thuis bent en u toch graag één of meerdere zakken potgrond wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen. De contactpersonen hiervoor zijn de heer Wim Smeets telefoon 043-3648131 en de heer John Zeegers telefoon 043-3641935 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De potgrond wordt dan op een ander tijdstip geleverd.