Onze vereniging bestaat al vanaf 1894 en heeft daarmee al een respectabele leeftijd bereikt. Ondanks deze leeftijd is de vereniging nog springlevend en houdt ze de dubbele doelstelling in ere: muziek maken op een hoog niveau en bijdragen aan evenementen in Geulle. De bijdragen aan de gemeenschap zijn velerlei. Er worden elk jaar speciale concerten gegeven. Daarnaast wordt deelgenomen aan carnavalsoptochten, kerkelijke vieringen zoals de Eerste H. Communie, serenades en speciale festiviteiten.

Het uitgebreide programma zou niet mogelijk zijn zonder de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning door sponsors en donateurs. Zij allen maken het mogelijk dat dirigent en leden van harmonie, drumband en leerlingenorkest zich kunnen concentreren op het maken van goede muziek. Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze virtuele wereld en mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Onze dank gaat uit naar onze begunstiger: Assurantiekantoor Louwet

index

 

U vindt ons ook op facebook.

ceciliaZaterdag 17 november
Harmonie St. Caecilia start haar activiteiten rondom haar patroonsfeest dit jaar met de opluistering van de Heilige Mis in de Parochie Waalsen op zaterdag 17 november om 19.00 uur.


Zondag 2 december
Op zondag 2 december luistert Harmonie St. Caecilia de Heilige Mis (aanvang 10.15 uur) op in de Parochie St. Martinus te Geulle. Na deze Heilige Mis ter intentie van de levende en overleden leden van Harmonie St. Caecilia volgt een gezamenlijke brunch in Cultureel Centrum De Harmoniezaal. Aansluitend, om circa 13.30 uur, vindt de huldiging van de jubilarissen plaats. We mogen ons ook dit jaar weer verheugen in een groot aantal jubilarissen:
• Willemijn Michielsen, 12,5 jaar
• Finy Bouwens, Marcel Bouwens en Ron Kleynen, 25 jaar;
• Mariet Kerckhoffs-Bocken en Judith Meertens, 40 jaar;
• Ger Kerckhoffs, 60 jaar;
• Piet Frissen, 70 jaar.

Na de huldiging en het uitspreken van onze waardering richting de jubilarissen sluiten we de feestelijkheden af met een gezellige feestmiddag. Zowel bij de huldiging van de jubilarissen als bij de feestmiddag is iedereen van harte welkom.