ceciliaZaterdag 17 november
Harmonie St. Caecilia start haar activiteiten rondom haar patroonsfeest dit jaar met de opluistering van de Heilige Mis in de Parochie Waalsen op zaterdag 17 november om 19.00 uur.

Zondag 2 december
Op zondag 2 december luistert Harmonie St. Caecilia de Heilige Mis (aanvang 10.15 uur) op in de Parochie St. Martinus te Geulle. Na deze Heilige Mis ter intentie van de levende en overleden leden van Harmonie St. Caecilia volgt een gezamenlijke brunch in Cultureel Centrum De Harmoniezaal. Aansluitend, om circa 13.30 uur, vindt de huldiging van de jubilarissen plaats. We mogen ons ook dit jaar weer verheugen in een groot aantal jubilarissen:
• Willemijn Michielsen, 12,5 jaar
• Finy Bouwens, Marcel Bouwens en Ron Kleynen, 25 jaar;
• Mariet Kerckhoffs-Bocken en Judith Meertens, 40 jaar;
• Ger Kerckhoffs, 60 jaar;
• Piet Frissen, 70 jaar.

Na de huldiging en het uitspreken van onze waardering richting de jubilarissen sluiten we de feestelijkheden af met een gezellige feestmiddag. Zowel bij de huldiging van de jubilarissen als bij de feestmiddag is iedereen van harte welkom.