plaatje.jpg

Onze vereniging bestaat al vanaf 1894 en heeft daarmee al een respectabele leeftijd bereikt. Ondanks deze leeftijd is de vereniging nog springlevend en houdt ze de dubbele doelstelling in ere: muziek maken op een hoog niveau en bijdragen aan evenementen in Geulle. De bijdragen aan de gemeenschap zijn velerlei. Er worden elk jaar speciale concerten gegeven. Daarnaast wordt deelgenomen aan carnavalsoptochten, kerkelijke vieringen zoals de Eerste H. Communie, serenades en speciale festiviteiten.

Het uitgebreide programma zou niet mogelijk zijn zonder de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning door sponsors en donateurs. Zij allen maken het mogelijk dat dirigent en leden van harmonie, drumband en leerlingenorkest zich kunnen concentreren op het maken van goede muziek. Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze virtuele wereld en mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Onze dank gaat uit naar onze begunstiger: Assurantiekantoor Louwet

index

 

U vindt ons ook op facebook.

potgrondDe potgrondactie van harmonie St. Caecilia Geulle is voor velen in Geulle en omstreken zo'n herkenbaar moment dat het einde van de winter nadert en de lente zich gaat aandienen. Zeker na deze stille coronawinter is het een mooi vooruitzicht om in het warme voorjaarszonnetje en hopelijk met goed gezelschap lekker op het terras te zitten met mooie bloemen en planten om u heen. Dit begint met kwalitatief goede potgrond en harmonie St. Caecilia Geulle biedt u deze op zaterdag 13 maart aan.

Ter bescherming van de gezondheid van de kopers en onze vrijwilligers, gaan we dit jaar niet langs de deur. We richten een afhaalpunt in aan de Vliegveldweg 47 te Moorveld (geschikt voor aanhangwagens) en 2 stuks verkooppunten respectievelijk aan de Heerenstraat 37 te Moorveld en de Hulserstraat 17 te Geulle. Deze punten zijn geopend vanaf 9.30 tot 15.00 uur. Ook wordt op zaterdag 13 maart vanaf 9.30 uur de potgrond op bestelling aan huis geleverd. Uw bestelling kunt u telefonisch doen bij de heer Wim Smeets (06-30117137) of de heer John Zeegers (043-3641935). Tevens kunt u uw opgave doorgeven per e-mail via secretariaat@harmoniegeulle.nl. De potgrond zit in zakken van 50 liter en kost €4,50. De opbrengst komt ten goede aan harmonie St. Caecilia.

Zondagochtend 20 september geeft Harmonie St. Caecilia Geulle haar eerste concert na de pauze van de verenigingsactiviteiten vanwege de corona-maatregelen. Dit concert wordt gehouden in de vorm van een buitenconcert op de binnenplaats van de Moorveldshof aan de Schone Steynweg, te Moorveld-Geulle. Een bijzondere locatie waar we in onze verenigingsgeschiedenis vaker zijn geweest en waar we graag op dit markant moment weer terugkomen. De aanvang van het concert is 10.30 uur.

Tijdens het concert zullen we diverse werken ten gehore brengen, zoals o.a. African Symphonie, Rivierencyclus maar ook de mars Viva Caecilia. Ook het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia zal dit concert opluisteren.

DSC 0190

Om dit concert in goede banen te leiden en omdat we maar een beperkt aantal mensen mogen ontvangen, is het noodzakelijk dat u zich van tevoren aanmeldt. Dit doet u via het e-mailadres secretariaat@harmoniegeulle.nl , onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u het concert wilt bezoeken. Geef ook aan of de aanmeldingen uit 1 gezin zijn. Wij hanteren daarbij de regel vol=vol, en gaan uit van volgorde van aanmelding.

Op zondagochtend 20 september vragen we u op tijd te komen om zich vervolgens te melden aan de poort van de binnenplaats. Vanaf hier wordt u naar uw zitplaats begeleid. Wij vragen u te blijven zitten. Rondlopen en het verschuiven van stoelen is niet toegestaan. Kom niet naar het concert als u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts heeft. Wij rekenen op uw begrip. Samen houden we elkaar gezond en kunnen we weer genieten van mooie muziek op hopelijk een mooie zonnige zondagochtend. Bij slecht weer gaat dit concert niet door.

Wij ontmoeten u graag op zondagochtend 20 september. Hopelijk tot dan. Wij hebben er zin in!

Op deze plek willen we zonder meer de familie Lemmens al danken voor hun gastvrijheid.

Vrijwilligers van Harmonie St. Caecilia halen in Geulle het oud papier op. Binnen de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is landelijk besloten alle sportclubs en verenigingen te sluiten. Consequentie van dit besluit, is dat de inzameling van oud papier in de gemeente Meerssen wordt gestopt. Op zaterdag 4 april wordt het oud papier niet opgehaald. U wordt verzocht om het oud papier op deze dag dan ook niet aan de straat te zetten. Het makkelijkste is als u uw papier opspaart tot de volgende ophaalronde.

Moudpapierocht u uw oud papier toch kwijt willen, dan kunt u hiervoor terecht bij onze oud papier container aan de Hulserstraat 17. We vragen u vriendelijk om hierin enkel oud papier te doen en om bij het vullen van de container de rijksmaatregelen in acht te nemen: kom alleen, houd een afstand van 1,5 meter aan en niet meer dan drie personen tegelijk aanwezig. We vertrouwen op uw begrip en medewerking.

Samen houden we elkaar gezond.

potgrondIn een eerdere publicatie hadden we gemeld dat mogelijk op zaterdag 4 april Harmonie St. Caecilia alsnog langs de deuren in Geulle zou gaan om kwalitatief goede potgrond aan te bieden. Door de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan ook komende zaterdag deze traditionele voorjaarsactiviteit niet plaatsvinden.

Een nieuwe datum is nog niet gekozen. Op dit moment bieden we de potgrond op bestelling aan. U kunt bestellen via secretariaat@harmoniegeulle.nl of telefonisch / whatsapp via 06-30117137. Tevens is op zaterdag 4 april een verkooppunt ingericht aan de Vliegveldweg 47 te Moorveld. U bent tussen 9.30 uur en 13.30 uur welkom. We verzoeken u hier vriendelijke om de landelijke richtlijnen in acht te nemen.

Door de landelijke maatregelen omtrent het coronavirus heeft Harmonie St. Caecilia moeten besluiten om de potgrondactie afgelopen zaterdag af te lasten. Zaterdag 21 maart zullen de reeds gedane bestellingen worden bezorgd. Verder bestaat de mogelijkheid om potgrond af te halen op onze afhaallocatie. De afhaallocatie hebben we ingericht aan de Vliegvelweg 47 te Moorveld. Hier staan een aantal vrijwilligers tussen 9.30 tot 13.30 uur voor u klaar.


De deur aan deur verkoop zal worden verplaatst naar zaterdag 4 april onder voorbehoud van verdere maatregelen en ontwikkelingen rondom het coronavirus. Mocht u voor die tijd al verlegen zitten om potgrond dan kunt u bestellingen telefonisch (06-30117137) of per mail (secretariaat@harmoniegeulle.nl) doorgeven. We zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk via onze mediakanalen.

Potgrondactie 2020'Een winter zonder sneeuw, met vooral veel natte stormachtige weekenden' zo gaan we ons deze winter waarschijnlijk herinneren. Voor velen begint de stille wens naar die eerste voorjaarsdag weer op te borrelen. Een droge dag met warmere zonnestralen en dan lekker de tuin in om deze weer fris en kleurrijk te maken. Een eerste teken dat het voorjaar er weer aankomt is de potgrondactie van Harmonie St. Caecilia Geulle. De actie vindt dit jaar plaats op zaterdagochtend 14 maart.

Ook dit jaar biedt Harmonie St. Caecilia Geulle kwalitatief zeer goede potgrond aan. Vanaf 9.30 uur belt een groot aantal vrijwilligers van Harmonie St. Caecilia Geulle aan bij alle huizen in Geulle om deze kwaliteitspotgrond te verkopen. De prijs bedraagt slechts € 4,50 per zak van 50 liter.

Als u op zaterdag 14 maart niet thuis bent en u toch graag één of meerdere zakken potgrond wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen. De contactpersonen hiervoor zijn de heer Wim Smeets telefoon 043-3648131 en de heer John Zeegers telefoon 043-3641935 of via secretariaat@harmoniegeulle.nl. De potgrond wordt dan op een ander tijdstip geleverd.

Kerstadvertentie 2019 v1

'De glimlach van een kind, maak je blij, daar kan geen feest meer tegenop'; een bekende muzikale zin en een passende vergelijking met de harmonische wintermiddag die Harmonie St. Caecilia hield op zaterdag 14 december. Deze middag biedt een podium aan jonge muzikanten om hun opgedane muzikale kennis en kunde op een laagdrempelige manier aan familie, vrienden, kennissen en overige geïnteresseerden te laten horen. Deze middag kende solo uitvoeringen en duetjes. Ook de onlangs behaalde Hafa-diploma's werden uitgereikt. Stuk voor stuk eindigden de uitvoeringen met een terechte trotste glimlach. Mooi om te horen, mooi om te zien.

Het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle onder leiding van Bart van den Hof gaf ook acte de présence en sloot de middag af met nieuw ingestudeerde stukken om vervolgens te eindigen met een aantal kerstliedjes.

Deelnemers dank voor jullie deelname, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Waardering voor iedereen die mee heeft geholpen aan de organisatie van deze middag.

Foto Harmonische Wintermiddag 1600x781